About

Asp biobrændsel blev oprettet i 2005 som en fritidsbeskæftigelse, jeg havde ved siden af mit fuldtidsjob som skoleleder. Jeg havde mærket på min egen pengepung, hvor mange kroner der kunne spares ved at bruge biobrændsel på min landejendom.

Hvis du ikke allerede har fået installeret pillefyr og/eller pillebrændeoven, så vil du uden tvivl selv gøre dig den erfaring ved et skift til et biomasseanlæg. Besparelsen er mere end 50% hvis du idag fyrer med olie eller naturgas, og væsentlig mere hvis du har elvarme.

I 2006 tvang sygdom mig til et karriereskift, jeg skulle finde en levevej, hvor jeg ikke skulle sidde mange timer foran computeren. Valget lå lige for, Asp Biobrændsel blev til mit fuldtidsjob.

Vi betjener og vejleder såvel små som store kunder, både private og offentlige, hos os får alle kunder samme service.

Vi samarbejder med en autoriseret VVS-installatør, hvis der er installationer, hvor det er påkrævet.

Selv sørger jeg for løbende at være opgraderet mht. nyheder, reperation og vedligeholdelse af såvel pilleovne som pillefyr. Blandt andet deltager jeg i kurser på MCZ fabrikken i Italien.

Med hensyn til kvaliteten på de træpiller vi forhandler sker import mv. i samartbejde med Verdo i Randers. Dette bevirker at vi kan have kvalitetstræpiller til den rigtige pris.

Ragna er min uvurdelige kontorassistent og bogholder, to gange om ugen er hun klar ved computeren og telefonen.