Vores mindste, men stadig rummelige grillmodel har et grillareal på hele 5.600cm² fordelt på to riste. Den nederste rist er på 70 x 60cm, og den øverste er på 70 x 20cm. Med tre temperatursensorer placeret i tre varmezoner kan der grilles flere retter på én gang ved forskellige temperaturer. Temperaturen kan justeres præcist helt op til 300 °C
Den højt optimerede RTB eltænder giver en hurtig og præcis automatisk optænding i grillen, blot ved tryk på en knap.
To kødtermometre overvåger let to forskellige stykker kød samtidigt og giver notifikationer både på selve grillen, men også via Android- eller iOS-appen, som grillen også kan betjenes med.
Den er velegnet til restauranter, men også til private gourmetkokke, som har brug for det rummelige grillareal.
Grillen har en robust 2-lags konstruktion, hvor ristene og den indre kerne er rustfri for længst mulig levetid.
Dysen kan flyttes efter behov, og der medfølger 2 spande til opsamling af fedtstof m.m.
Effekt | 1-8kWh |
Grillareal i 2 niveauer | 5.600cm2 |
Grillareal bund | 70 x 60cm |
Grillareal top | 70 x 20cm |
Temperaturområde | 40 - 300°C |
Digital temperaturkontrol | Ja |
Tilslutning til kødtermometer | 2 stk. |
Temperaturzoner | 3 stk. |
Spande | 2 stk. |
Flytbar dyse | Ja |
Dobbelt isoleret | Ja |
Rustfri riste | Ja |
Rustfri inderkerne | Ja |
Træpilletank indhold | 13kg |
Højde x bredde x dybde | 125x145x60cm |
Vægt | 100kg |
Tilslutning | 230V / 50Hz |
Forbrug | 30W |
Forbrug opstart (2-3 min) | 300W |
RTB træpillegrill fra NBE har gjort det nemt og bekvemt at grille med træ, så du blot kan nyde den udendørs BBQ-oplevelse og den efterfølgende delikate smagsoplevelse.
I 20 år har NBE arbejdet på at forfine afbrændingen af træpiller. Vores træpillevarmesystemer er internationalt anerkendte på grund af både design og meget præcis temperaturkontrol.
Ready To Barbeque er et resultat af vores oparbejdede viden, innovative tankegang og ikke mindst passion for at gøre kundeoplevelsen bedre og bedre. Vi kombinerer let betjening, præcis temperaturstyring, alsidig madlavning og den autentiske røgsmag, som alle sætter så stor pris på.